tisdag, mars 07, 2006

Flygrädd?

En del av mitt jobb innebär en smula kontakt med personal som jobbar på de två flygplatserna Bromma och Arlanda. De som jobbar på Arlanda hör man inte av särdeles mycket (jag tror de i ärlighetens namn faktiskt ägnar sig åt att jobba) men de på Bromma hör man desto mer ifrån.

En chat-funktion gör att man snabbt och smidigt kan kommunicera. Och det gör vi. Och inte bara om jobb - så klart??!
Härom dagen, närmare bestämt i fredags, satt jag och snickasnackade med han som för tillfället fanns på Bromma, när han plötsligt berättar att de fått en ny tjej till utropen (dom som säger saker som "passagerar bla bla, vänligen gå till gaten" osv) och att någon förmodligen drev med den henne...Hon ropade nämligen ut i högtalarna; "Kan Tjäder och Skalman vara vänliga att gå till informationen!". Som om inte det räckte hade hon sen, med micken på, börjat fundera runt huruvida Skalman verkligen existerade...
Även om detta roade många var det inget mot vad som komma skulle....
Efter en stund dök Bromma-killen upp på chatten igen "Den här tjejen är helt otrolig !!! Ska försöka återge vad hon just ropade ut...."
Vilket var följande ....

"Passagerare som ska till Ängelholm....Ja, som ni vet så är ju erat flyg försenat 20 minuter, men det kommer nog bli ytterligare försenat cirka 20 minuter till eftersom dom nu är uppe och provflyger planet. Så att...ja, om dom inte störtar så kommer ni sen att kunna åka!"

Undrar om nån avbokade sin plats?

1 kommentar:

Jedin sa...

HAHAHAHAHA undras om de byter ut henne...