fredag, november 25, 2005

Arbetsplatsen del 3

Här är det. Havet.
Vid första anblicken kan man konstatera att det är ljust (fönster över allt) och finns massor av gröna växter. Skulle ju kunna vara rätt trivsamt (om man bortser från arbetsuppgifterna och koncentrerar sig enbart på miljön) om det inte vore för ett par saker; rökrummets öppna dörr, den ibland extrema ljudvolymen, samt de oergonomiska arbetsplatserna.




För det är så här det ser ut.
Höj- och sänkbara bord, men hur man än gör kommer inte skärmen i rätt höjd. Eftersom man sitter bredvid varandra får man ibland svar på frågor (av kunderna) som en medarbetare ställer till nån de har i telefon. Och så den allmäna röran. Den här bilden är tagit tidigt på morgonen. Ingen använder alltså platserna på bilden just för tillfället, men hur kul är det att komma till ett ställe där man först tvingas decinficera och avlusa, för att sen börja bygga ihop arbetsplatsen (det saknas ofta vitala delar, typ telefon, tangentbord eller något annat) ?




Slutligen ser vi här trafikledarplatserna. Notera sladdhärvan, samt virrvarret av lappar på mellanväggen. Bakom skärmväggen är de platser där jag oftast blir placerad och till vilka jag återkommer i den sista och mest spännande delen.

1 kommentar:

Catherine sa...

hahahahahaaa det här är ju fantastiskt!!